Verschillende services voor optimale beleving

Het serviceconcept van PadelFactory omvat, naast de levering en installatie van een padelbaan, meer diensten. Zo krijg je bijvoorbeeld advies bij het hele bouwproces van de padelbaan, hulp bij marketing en pr-campagnes, ondersteuning bij het geven van padellessen en geven we padelclinics.

We begeleiden je van begin tot eind en alles wat daar bij komt kijken. Van het kiezen van de juiste padelbaan tot aan succesvolle exploitatie. Altijd met een duidelijk projectplan en 1 aanspreekpunt.

Hieronder lees je meer over de mogelijkheden.

Materialen

Bij oplevering van een Padelbaan van Padelfactory heb je de mogelijkheid tot het afnemen van een Padelpakket. Dit pakket bestaat uit 4 rackets van VamosPadel en padelballen per padelbaan. Heb je meer materiaal nodig? Dan kunnen wij dat voor je regelen.
Padel racket met bal op padelbaan
Marc Troostwijk op foto met Ronald de Boer

Begeleiding marketing

Padelfactory helpt met het bedenken en organiseren van diverse marketingacties. Denk aan het opzetten van een openingsactie, het werven van nieuwe leden, het organiseren van free publicity en het onderhouden van een netwerk.
Bij aankoop van een padelbaan helpen wij je hier kosteloos mee, zodat padel een succes wordt bij jouw club, vereniging of bedrijf.
Openingsacties
Online Marketing
Werving nieuwe leden
Free Publicity

Padelclinic

Om kennis te maken met de jonge sport, bieden we een padel clinic. Deze zal worden verzorgd door een officiële padelinstructeur. Om het spelletje padel goed te kunnen leren raden wij aan een persoon of tennisleraar door de KNLTB te laten opleiden als padelleraar. Zo haal je het meeste plezier uit padel bij jouw club of vereniging. Neem contact op voor meer informatie.
Leer direct alle spelelementen
Wijs een geschikte padelleraar aan
Speel padelwedstrijden van hoog niveau
Groep krijgt padelcursus van PadelFactory
Benieuwd naar de prijzen en extra’s van onze padelbanen? Vraag hier snel en vrijblijvend een prijsindicatie aan.