De eerste padelbanen in Arnhem bij TV Schuytgraaf.

Marc Troostwijk van PadelFactory.nl tekende samen met Lourens Schipper van de gemeente Arnhem het contract voor het bouwen van 2 PadelFactory Pro banen. Onder toeziend oog van de voorzitter van de club, Kees van Luijt.

Op 6 mei 2019 zijn we begonnen met het voorbereiden van de ondergrond. Eerst ontgraven, dan egaliseren, nieuw zand inbrengen en egaliseren. Het terras is ook in stelling gebracht voor de lange zomeravonden met Sangria. Vanaf 20 mei start leggen padelvloer en fundatie.

Padelfactory en zijn team waren precies op tijd klaar met het bouwen van de padelbanen voor de opening op 16 juni 2019. Allereerst werd er een lekker potje padel gespeeld door het Deventer PadelFactory topklasse team. Door de wethouder Sport, Jan van Dellen, voorzitter Kees van Luijt en Pieter de Leijer van de KNLTB Padel werden de padelbanen feestelijk geopend onder toeziend oog van vele enthousiaste nieuwe padellers. Deze padelbanen zijn een mooi cadeau voor het 10 jarige jubileum van de TV Schuytgraaf.
”Uitstekende kwaliteit, begeleiding, service en nazorg. De (eventuele) uitbreidingen zouden we ook weer met PadelFactory doen.”

– Kees van Luijt
Vamos TV Schuytgraaf !
Benieuwd naar de prijzen en extra’s van onze padelbanen? Vraag hier snel en vrijblijvend een prijsindicatie aan.