3D render NX PadelFactory fiberglass padelbaan panorama3D render PadelFactory NX fiberglass padelbaan pro3D render NX PadelFactory fiberglass padelbaan single

Modulair. Veilig. Duurzaam.

De Fiberglass padelconstructie is een vernieuwing op de padelmarkt. Deze unieke padelconstructie biedt PadelFactory in de volgende types padelbanen Pro, Panorama en Singel in samenwerking met NXPadel aan. De eigenschappen van Fiberglass brengen vele voordelen met zich mee voor iedereen die graag padel speelt.
Bij onze Pro bieden wij de mogelijkheid om het Comfortglas erbij te kiezen ipv glas.

De PadelFactory NX Fiberglass constructie is een versterkte samenstelling bestaande uit glas in de vorm van vezels die geïmpregneerd zijn met thermohardende harsen. Het wordt gebruikt in diverse sectoren vanwege de uitstekende eigenschappen van lichtheid, stevigheid. Al onze PadelFactory NX Fiberglass padelbanen zijn geschikt t/m windzone 1 in Nederland, tevens zijn ze allemaal KIWA gecertificeerd.

Naast deze intrinsieke eigenschappen hebben onze studies in samenwerking met onderzoekers in de kunststofsector ons in staat gesteld om de mechanische structuur verder te verbeteren, zodat deze geschikt is voor padelbanen. Dit garandeert een reeks competitieve en strategische voordelen voor iedereen die betrokken is bij deze mooie sport padel
Vraag een prijsindicatie aan

Specificaties

Afmetingen: 20 x 10 x 4 meter (LxBxH)
4 rechte lichtmasten van 6 meter hoog 
Beveiligingsmaterialen zijn allemaal van RVS
Ledverlichting: Energie zuinige led verlichting anti-reflex 230 watt 300 lux
Gehard veiligheidsglas met een dikte van 12 mm. bxh: 2x3 meter. Speciale bevestiging voorkomt mosvorming
Ovale design netpalen zwart gepoedercoat met inwendig windwerk waarmee je het net kan stellen
Padelnet bestaat uit zwart knooploos netwerk met witte bovenband. Met opdruk mogelijk
Staanders gemaakt van Fiberglass
Gaaspanelen zijn gemaakt van anti-blessure hekwerk van Fiberglass. Worden in de staanders geschoven
Kunstgras voorzien van 12mm hoog monofilament, gefibrileerd filament of gekrulde vezel. Verkrijgbaar in blauw, roest en groen. Komt inclusief strooizand

PadelFactory NX Fiberglass voordelen

Roestbestendig
Elastisch
Schokabsorptie
Geluidsdemping
UV-bestendig
Bestand tegen impact
IPF-stuiterparameters
Licht materiaal

ComfortGlass

Ontdek de kracht van ComfortGlass, de revolutionaire technologie van NXPadel die de sportieve wereld op zijn kop zet! Weg met die ouderwetse glazen wanden, want met ComfortGlass krijg je een transparante synthetische verbinding die niet alleen de looks van glas perfect nabootst, maar ook de technische en mechanische eigenschappen naar een hoger niveau tilt.

Een padelbaan met ComfortGlass, het ultieme oppervlak dat je spel nog beter kan maken. Met een scala aan strategische voordelen, zonder ook maar iets af te doen aan de ongeëvenaarde speelprestaties van glas. Zo stuiter de bal optimaal, vergelijkbaar met echt glas.

ComfortGlass wordt toegepast op de fiberglassstructuur, waardoor we een baan creëren die barst van innovatie en technologie. Het resultaat? Een speelervaring die padel toegankelijk maakt voor iedereen. Bereid je voor op de veiligste baan die je ooit hebt gezien!

Specificaties

Onbreekbaar
UV bestendig
Geluidsdemping
Optimale balstuit vergelijkbaar met echt glas
Schokabsorptie
Schokbestendig
3D render NX PadelFactory fiberglass
Benieuwd naar de prijzen en extra’s van onze padelbanen? Vraag hier snel en vrijblijvend een prijsindicatie aan.