Nodig meer sporters uit met de multifunctionele Teqball tafels

Teqball is naast padel één van de snelst groeiende sporten ter wereld. De populariteit groeit hard door de enorme aandacht die het krijgt bij profvoetballers en de bekendste Europese voetbalclubs, die Teqball massaal aanschaffen. De reden is simpel. Teqball is een leuk en toegankelijk voetbalspel. Het is uitdagend en leerzaam en er zijn meerdere sporten mogelijk op een Teqball tafel.

Net als padel is Teqball dynamisch, toegankelijk en complementair aan de meest beoefende sporten in Nederland zoals voetbal, tennis en volleybal. Teqball is daarmee een hippe en toegankelijke verrijking van je sportcomplex.
Vraag teqball tafel aan

Wat is Teqball?

Teqball bestaat pas enkele jaren en is oorspronkelijk ontstaan als voetbalspel. In maximaal 3 balcontacten speel je bal terug naar de helft van je tegenstander. Het wordt veel gebruikt door voetballers als trainingsmethode voor het verbeteren van je techniek, balaanname, coördinatie, uithoudingsvermogen, balgevoel en concentratie. Het is geschikt voor zowel amateurs als professionals. Voor jong en oud.
Bekijk hier de spelregels van Teqball

Toegankelijk en multifunctioneel

Het idee van de gebogen tafel met een net in het midden komt van tafeltennis. Net als in Nederland staan er op veel plekken in de wereld tafeltennistafels die niet of nauwelijks worden gebruikt. De reden is logisch, je hebt niet snel een tafeltennisbatje en tafeltennisballetje op zak. Een voetbal! Ja die hebben we wel. Dat zit in ons DNA, zeker in landen als Nederland. Ter vergelijking: De KNVB heeft ruim 1.2 miljoen leden, de NTTB heeft er 27 duizend.

Tijd dus voor Teqball. Het idee van tafeltennis, maar dan toegankelijker. De tafel is langer, gebogen en lager dan een outdoor tafeltennistafel, wat hem uitermate geschikt maakt voor voetbal en nog 4 andere sporten.

Voetbal en nog 4 andere sporten!

Teqtennis op teqbal tafel

Teqtennis

Teqtennis speel je met 2 personen, een softbal en 2 beachrackets. Een leuk en uitdagend spel. En tragere variant van Teqpong maar zeker net zo leuk. Leuk voor op het strand of op de camping.
Teqvolley op Teqball tafel

Teqvolley

Teqvolley speel je met 4 spelers en een beachvolleybal. Teqvolley kan je op iedere ondergrond spelen maar is het leukst in het zand. De regels zijn eenvoudig. In maximaal 3 balcontacten speel je de bal terug naar de helft van de tegenstander. Smashen mag alleen vanachter de service lijn.
Teqpong op Teqball tafel

Teqpong

Teqpong speel je met minimaal 2 personen en is gebaseerd op tafeltennis of pingpong. Je hebt nodig 2 tafeltennisbatjes en een tafeltennisballetje. Door het gebogen teqboard beland het tafeltennisballetje verder en lager van de tafel dan bij een tafeltennistafel. Hierdoor kan je met meer power en spin spelen dan bij een gewone tafeltennistafel. Spectaculair om te spelen en na Teqball onze 2de keuze.
Qatch op Teqball tafel

Qatch

Qatch is verrassend leuk en intensief. 2 spelers gooien de bal in een hoog tempo naar elkaar toe. Binnen 3 seconden moet je de bal terug gooien naar de helft van de tegenstander vanaf de plek waar je de bal hebt gevangen. Intensief en uitdagend.

Onze Teqball tafels

Voor elke locatie een geschikte tafel
Teq one Teqball tafel PadelFactory

Teq One

De Teqball One tafel is de officiële wedstrijdtafel van Teqball.. beloond met een “Reddot design Award” en “ISPO Innovation Award” heeft de Teqball One tafel wat betreft vormgeving en design onze voorkeur. Heb je ruimte en een permanente plek beschikbaar? Kies dan voor de Teqball One tafel.

De Teqball One is hufterproof. De tafel kan permanent buiten staan en is geschikt voor tennisclubs, voetbalverenigingen, sportcentra, scholen, bedrijven, campings, vakantieparken en natuurlijk ook voor thuisgebruik.
Prijs (excl. btw): €2.726,-
Optioneel: montage (excl. btw): €268,60
Bekijk hier alle specificaties
Indoor / Outdoor
Niet inklapbaar
Verankerbaar (outdoor)
Weatherproof (UV and waterproof)
Eenvoudig zelf te monteren
Volledig te stijlen voor jouw club of bedrijf
Laagste prijs garantie
Gewicht: 145 kg
Lengte: 300 cm
Breedte: 150 cm
(170 cm incl. net)
Hoogte: 76 cm
(90 cm incl. net)
Montagetijd: 1,5 uur 
Laagste punt: 56,5
Teq Lite Teqball tafel PadelFactory

Teq Lite

De Teball Lite is de meest mobiele Teqball tafel. De Teqball Lite is door z’n grotere wielen (250mm) en lichtere gewicht zelfs eenvoudiger verrijdbaar dan de Teqball Smart.
Het Teqboard is vervaardigd van polyster versterkt met glasvezel. Hij is waterbestendig en geschikt voor in- en outdoorgebruik. De tafel is eenvoudig in- en uitklapbaar met het safety lock system en eenvoudig op te bergen.

Prijs (excl. btw): €1.529,-
Optioneel: montage (excl. btw): €351,24
Bekijk hier alle specificaties
Indoor / Outdoor
Inklapbaar
Verankerbaar (outdoor)
Waterproof
Eenvoudig zelf te monteren
Volledig te stijlen voor jouw club of bedrijf
Laatste prijs garantie
Gewicht: 111 kg
Lengte: 300 cm
Breedte: 150 cm 
(170 cm incl. net)
Hoogte: 76 cm
(90 cm
Montagetijd: 3 uur
Teq Smart Teqball tafel PadelFactory

Teq Smart

De Teqball Smart tafel is de opklapbare en verrijdbare versie van de Teqball One tafel. Zeer geschikt voor multifunctionele ruimtes of voor wanneer je geen permanente plek hebt voor je Teqball tafel. De Teqball Smart is geschikt voor professioneel gebruik en thuisgebruik en eenvoudig in- en uitklapbaar.
Het Teqboard is net als bij de Teqball One tafel vervaardigd van HPL (high pressure laminate). Een stijvolle, degelijke en multifunctionele tafel. Zowel de Teqball One tafel als de Teqball Smart tafel zijn UV en Waterbestendig.

Prijs (excl. btw): €2.726,-
Optioneel: montage (excl. btw): €351,24,-
Bekijk hier alle specificaties
Indoor / Outdoot
Niet inklapbaar en verrijdbaar
Wheaterproof
(UV and waterproof)
Eenvoudig zelf te monteren
Volledig te stijlen voor jouw club of bedrijf
Laagste prijs garantie
Gewicht: 22 kg
lengte: 300 cm
Breedte: 150 cm
(170 cm incl. net)
Hoogte: 76 cm
(90 cm incl. net)
Montagetijd: 1,5 uur

Vraag hier je Teqball tafel aan

Teqball - NL
Benieuwd naar de prijzen en extra’s van onze padelbanen? Vraag hier snel en vrijblijvend een prijsindicatie aan.